tigerekpl Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Hej, Posiadam telefon redmi 4 od niecalego tygodnia. Soft Miui Polska wygrywalem sam. Ogolnie wszystko dziala dobrze, oprocz internetu pakietowego. Gdy jest on wylaczony pokazuje mi 4G, natomiast kiedy go wlacze odrasu spada na E. Czym moze to byc spowodowane ?
maciek253 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Pewnie masz słaby zasięg i nie łapie Ci 3g i lte. Wejdź w ustawienia>sieci komórkowe>play>preferowany tryb sieci i zobacz czy masz włączone pierwsza opcje Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka
tigerekpl Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 Raczej to nie wina zasięgu. Nigdzie nie łapie lte ani nawet h+. Na starym sony działało normalnie. Co do sieci to ustawione jest :automatyczny lte (4g/3G/2G) Moze to wina apn ?
maciek253 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Raczej to nie wina zasięgu. Nigdzie nie łapie lte ani nawet h+. Na starym sony działało normalnie. Co do sieci to ustawione jest :automatyczny lte (4g/3G/2G) Moze to wina apn ?To spróbuj ustawić to apn. Poszukaj informacji w necie. Ja jestem w plusie i tez coś ustawiałem żebym mi lte chodziło
Nezumi Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Spróbuj wymusić połączenie z LTE ręcznie.
tigerekpl Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 Problem rozwiązany. Przełożyłem kartę na drugi slot.
Nezumi Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Nezumi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi