Aśka Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 W piątek przyszedł do mnie nowy Xiaomi Redmi 3 pro i do wczoraj wszystko było z nim w porządku. Wczoraj wieczorem gdy bateria miała ok. 15 % podłączyłam go do ładowania i naładowanie do pełna zajęło mu kilka godzin. Gdy go wyłączyłam i był ładowany problem znikał, ładował się w normalnym tempie. Teraz jest to samo, od godziny poziom baterii wzrósł o 5%. Na innych ładowarkach i kablach jest to samo. Co może być tego przyczyną? To jest mój drugi nowy telefon który otrzymałam w ramach gwarancji, z czego za pierwszym razem reklamowałam telefon z tego samego powodu, dlatego ciężko mi uwierzyć, że to jakaś wada w telefonie. Bardzo proszę o pomoc
pawel.maciak1 Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zmień rom. Opis dostępny na forum krok po kroku. Problem na 99% zniknie. Pozdrawiam
Aśka Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 a skąd wiadomo, że ten rom który teraz mam jest zły? Mogę prosić o link do tego tematu ze zmianą ?
mrosi Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 3 minuty temu, Aśka napisał: a skąd wiadomo, że ten rom który teraz mam jest zły? Mogę prosić o link do tego tematu ze zmianą ? Proszę bardzo: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/
mrosi Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
mrosi Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi