dawidrut01 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Swlashowałem telefon tylko problem jest z aplikacjami, co chwilę wyrzuca proces ... został zatrzymany. Są to praktycznie wszystkie apki. Jak to naprawić ? Fabryczne pomogą ? Edytowane 27 Stycznia 2017 przez dawidrut01
rutqov Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 A czy na pewno flashujesz odpowiednim GLOBALem ? Napisałeś że wgrałeś TWRP na swojego Redmi note 3 SE a wątek który przytoczyłeś dotyczył Redmi Note 3 SD. Niby te same bebechy ale romy GLOBAL są odrębne.
dawidrut01 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Teraz to już się pogubiłem, mam wersję z technos PL i teraz zainstalowałem rom ten z poradnika o rootowaniu z zablokowanym bootloaderem. Telefon w końcu się uruchomił. Teraz zainstalowałem SuperSu z twrp i działa. Czyli mogę teraz pobrać aktualizację przez OTA i aktualizować ? Oraz którą mam w końcu wersję ? Wiem tylko, że to jest global kate. Edytowane 27 Stycznia 2017 przez dawidrut01
dawidrut01 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 Po każdej instalacji romu muszę instalować SuperSu inaczej blokuje się na logo Mi :v
mrosi Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi