Ninja9596 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam, Szukam case/etui do ów modelu oraz szkła hartowanego. Możecie coś polecić, co już jest sprawdzone przez Was? Najlepiej jakby był sklep z sporą ilością wzorów do wybrania etui/case oraz w miarę przystępnej cenie, ponieważ im większy wybór tym lepiej I najlepiej od sprawdzonego dostawcy. Pozdrawiam, Ninja9596.
kamillm Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 1 minutę temu, Ninja9596 napisał: Witam, Szukam case/etui do ów modelu oraz szkła hartowanego. Możecie coś polecić, co już jest sprawdzone przez Was? Najlepiej jakby był sklep z sporą ilością wzorów do wybrania etui/case oraz w miarę przystępnej cenie, ponieważ im większy wybór tym lepiej I najlepiej od sprawdzonego dostawcy. Pozdrawiam, Ninja9596. Jesli chodzi o szklo to polecam MOCOLO jesli etui to iPaky - choc w zaleznosci od intesywnosci uzytkownia szybko sie sciera, ale fajnie chroni wszystkie krawedzi. Ja mam je od 3 miesiecy tylko troche starlo sie z tylu na rogu poza tym ok.
Ninja9596 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2017 2 minuty temu, kamillm napisał: Jesli chodzi o szklo to polecam MOCOLO jesli etui to iPaky - choc w zaleznosci od intesywnosci uzytkownia szybko sie sciera, ale fajnie chroni wszystkie krawedzi. Ja mam je od 3 miesiecy tylko troche starlo sie z tylu na rogu poza tym ok. Dzięki za informację, czekam na opinię innych użytkowników czy też forumowiczów. I prosiłbym też o polecenia sprawdzonych sklepów, gdyż zakupy na alie potrafi sprawić problemy Życzę miłego wieczora Kamil.
kamillm Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 @Ninja9596 to jeszcze dorzuce linki do sprzedawcow Ipaky i Mocolo - polecam, bezproblemowo, wszystko ladnie zapakowane w oryginalnych pudelkach. Kiedys kupowalem od jednej osoby z allegro Ipaky to przyszlo polamane, jak napisalem do sprzedawcy z pretensjami ze podeslal mi podrobe to odeslal mi certyfikat ipaky ze jest autoryzowanym sprzedawca, potwierdzilem to u Ipaky i tak bylo, ale przyznal sie ze przepakowuje z oryginalnego pudelka w inne bo mu sie do koperty nie miesci, takze tego Pana z linku ponizej radze unikac, bo zal..... UNIKAC Rowniez zycze milego wieczoru
Ninja9596 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2017 Cytat Odnośnie etui/case to jednak szukam nieco większego wyboru
AndropaX Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Temat dotyczący tego samego już istnieje
AndropaX Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi