Skocz do zawartości

Etui/case i szkło hartowane do Mi4c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Szukam case/etui do ów modelu oraz szkła hartowanego. Możecie coś polecić, co już jest sprawdzone przez Was? Najlepiej jakby był sklep z sporą ilością wzorów do wybrania etui/case oraz w miarę przystępnej cenie, ponieważ im większy wybór tym lepiej ;) I najlepiej od sprawdzonego dostawcy.

Pozdrawiam,
Ninja9596.

Opublikowano
1 minutę temu, Ninja9596 napisał:

Witam,
Szukam case/etui do ów modelu oraz szkła hartowanego. Możecie coś polecić, co już jest sprawdzone przez Was? Najlepiej jakby był sklep z sporą ilością wzorów do wybrania etui/case oraz w miarę przystępnej cenie, ponieważ im większy wybór tym lepiej ;) I najlepiej od sprawdzonego dostawcy.

Pozdrawiam,
Ninja9596.

Jesli chodzi o szklo to polecam MOCOLO jesli etui to iPaky - choc w zaleznosci od intesywnosci uzytkownia szybko sie sciera, ale fajnie chroni wszystkie krawedzi. Ja mam je od 3 miesiecy tylko troche starlo sie z tylu na rogu poza tym ok.

Opublikowano
2 minuty temu, kamillm napisał:

Jesli chodzi o szklo to polecam MOCOLO jesli etui to iPaky - choc w zaleznosci od intesywnosci uzytkownia szybko sie sciera, ale fajnie chroni wszystkie krawedzi. Ja mam je od 3 miesiecy tylko troche starlo sie z tylu na rogu poza tym ok.

Dzięki za informację, czekam na opinię innych użytkowników czy też forumowiczów. I prosiłbym też o polecenia sprawdzonych sklepów, gdyż zakupy na alie potrafi sprawić problemy ;) Życzę miłego wieczora Kamil.

Opublikowano

@Ninja9596 to jeszcze dorzuce linki do sprzedawcow Ipaky i Mocolo - polecam, bezproblemowo, wszystko ladnie zapakowane w oryginalnych pudelkach. Kiedys kupowalem od jednej osoby z allegro Ipaky to przyszlo polamane, jak napisalem do sprzedawcy z pretensjami ze podeslal mi podrobe to odeslal mi certyfikat ipaky ze jest autoryzowanym sprzedawca, potwierdzilem to u Ipaky i tak bylo, ale przyznal sie ze przepakowuje z oryginalnego pudelka w inne bo mu sie do koperty nie miesci, takze tego Pana z linku ponizej radze unikac, bo zal.....

UNIKAC

Rowniez zycze milego wieczoru :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...