Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi Redmi 3 PRO, warto?

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Czołem wszystkim!
Do tej pory byłem szczęśliwym posiadaczem Moto G pierwszej generacji, ale drugi LCD odesłany w zaświaty pozbawił sensu dalszych inwestycji w ten telefon. Teraz chciałbym kupić coś z podobnym stosunkiem jakości do ceny co poprzednik, stąd wybór padł na Xiaomi. Wstępnie wybrałem Redmi 3 PRO, wydaje mi się, że spełni moje wymagania, ale może zaproponujecie coś innego w tym budżecie. Chciałbym przede wszystkim:
- ekran nie większy niż 5 cali (Note czytałem, że lepszy, ale jednak to kryterium go dyskwalifikuje);

- 32 GB pamięci (co automatycznie przekłada się na 3 GB RAMu, chyba nie ma innych konfiguracji (?)), bo wydaje mi się, że 16 GB można szybko zapełnić;

- zależy mi też na czasie, jestem teraz pozbawiony środka komunikacji, więc dobrze by było, gdybym dostał go na dniach. Wysyłka byłaby więc z Polski;
- zamknąć się z wysyłką w 800 zł.

Wstępnie znalazłem taką aukcję:
http://allegro.pl/xiaomi-redmi-3-pro-z-polski-3-32gb-gwar-wwa-fv23-i6359558237.html?fromVariant=6493350750
Czytałem już (między innymi na forum) opinię o tym sprzedawcy, więc źródło jest jak najbardziej ok. Pytanie tylko, czy cena jest adekwatna do możliwości telefonu :-D
Z góry dzięki za wszelkie rady :-)

Edytowane przez IlPrincipino

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Brałbym lecz jest parę ale:

1. Co za rom jest na telefonie, że ma nasz język - jak global to gut, jak miui eu to gut, jak inny to nie gut i trzeba go się jak najszybciej pozbyć bo może oznaczać chiński kombinowany.

2. Nie przeszkadza Tobie praktyczny brak gwarancji. 

• 0
Opublikowano

To teraz tylko kwestia praktycznego braku gwarancji, bo to co dostaniesz "na piśmie" to nie jest prawdziwa gwarancja. Global jest gut, ale zawsze możesz przejść na miui.pl. Z baterii będzie pan zadowoloony. Żona ładuje 2x w tygodniu, czasem 3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...