demo84 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Na wstepie sie witam ze wszystkimi, jest to moj pierwszy post. !! Mam pytanie odniosnie w/w telefonu. Tel dzis dotarl z Chin i mial wgrane Chinese rom w wersji 8.1.4.0 Pisze mial bo odrazu sam sie zaktualizowal do wersji 8.1.5.0 Teraz pytanie, chce mu wrzucic wersje Europejska. Jakim sposobem najlepiej bez odblokowanie bootloadera. Probowalem przez fastboot ale opcja EDL nie dziala w tym tel Przez normalny "update" z poziomu telefonu wyskakuje mi ze nie mozna zrobic downgrade. Obecna wersjia Global stable to 8.1.4.0 Prosze o porady. Edytowane 24 Stycznia 2017 przez demo84
rutqov Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Globala możesz wgrać na zablokowany bootloader i w ten sposób mieć język pl okaz aktualizacje OTA Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi