Nicanniko Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Witam wszystkich, chciałabym zainstalować na Redmi 3S MIUI 8. Ponieważ opcja aktualizacji nie była dostępna w Updaterze (może mi ktoś powiedzieć dlaczego?), ściągnęłam ROM z http://en.miui.com/ (Version: V8.1.1.0.MALMIDI). Po wejściu w Updater i opcję "Zainstaluj aktualizację z pliku .zip" pojawia mi się komunikat jak na obrazku, i trochę mnie zastanawia ta "Aktualizacja do starszej wersji...". Może mi ktoś podpowiedzieć, czy w ogóle dobrze się za to zabieram, czy to właściwy sposób dokonania tej aktualizacji? Zrobiłam też backup systemu, czy po wymazaniu wszystkich danych wystarczy plik z kopią przenieść z PC do tej samej lokalizacji, w której się znajdował, i wczytać? Z góry ogromne dzięki! (i przepraszam za prawdopodobne błędne umiejscowienie wątku) Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Nicanniko
mrosi Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi