tazos Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) witam, dostałem zgode na odblokowanie bootloadera, udało się, zainstalowałem twrp od kenzo zgodnie z instrukcją z MIUIPolska, wszystko poszło, lecz gdy telefon odpala się w trybie recovery pyta o jakieś hasło "descrypt coś tam", to poleciałem dalej i zrobiłem wipe data, telefon teraz uruchamia się ze świeżym systemem, a twrp dalej pyta o hasło, wiecie w czym problem ? @edit telefon teraz stoi na logo mi i nic się nie dzieje, nie moge wrzuciś nawet romu od miuipolska do telefonu bo komputer go teraz nie widzi, jest na to jakis sposób ? @edit 2 wszystko poszło bez hasła (jestem głupi) ciesze się właśnie MIUIPolska Edytowane 21 Stycznia 2017 przez tazos
mrosi Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Mało jest wątków, w których można zadać pytanie? https://miuipolska.pl/forum/forum/233-modyfikacje-systemowe/ Zakładanie nowych, śmieciowych wątków, to sposób na zaistnienie na Forum? Kosz.
mrosi Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi