Kris897 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, Od niedawna jestem posiadaczem Redmi 3S i mam pewien problem - używam klawiatury Swiftkey, ale za każdym razem mam podkreślane słowa. Doszedłem do tego, że odpowiedzialna jest za to klawiatura Google. Mimo, że jest wyłączona irytujące podkreślenia się pojawiają. Przyznam, że jest to mój pierwszy telefon z Androidem, i nie za bardzo wiem co ze wspomnianym wyżej problemem zrobić. Może ktoś z kolegów/koleżanek forumowiczów coś doradzi, będę wdzięczny. Telefon kupiony w Polskim sklepie RTV Euro. Najprawdopodobniej napisałem temat nie tam gdzie trzeba, przepraszam za zamieszanie. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Kris897
eluvatar84 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Musisz wejść w ustawienia i tam znaleźć "język i wprowadzanie tekstu" zmienić język na polski. Powinno rozwiązać problem. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Kris897 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2017 Taki właśnie jest, ale słowa się nadal podkreślają.
Minetqa Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Wyłącz ją Z komputera NASA wysłano wiadomość tą.Nie doczytałem że wyłączona
Kris897 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2017 NIe da się, nie ma takiej możliwości. Ikona jest nieaktywna
Rekomendowane odpowiedzi