Witam was wszystkich serdecznie. Nadszedł już czas rozłąki z moim lg g2mini tnie on się strasznie. Wymagań dużych nie mam. Z telefonu bardzo dużo korzystam głównie facebook, muzyka spotify (na słuchawkach), instagram, endomondo, filmiki na youtube jakieś mniej wymagające gry logiczne, apka od mi banda, poczta gmail itd. Zdjęć super, ekstra robić nie musi na poziomie lg g2mini mi wystarczą Co do ładowania telefonu to już jestem przyzwyczajony do częstego. Ekran max 5.5. Chciałbym aby telefon wystarczył mi gdzieś na około 2 lata bo co tyle mniej więcej wymieniam. Mój lg po ok roku zaczął protestować mulił, zacinał się itd. Co do pamięci minimum 16gb najlepiej 32gb. Głównym wyznacznikiem jest dla mnie kwota w zasięgu 1000zł i zakup w Polsce ponieważ chciałbym go kupić na raty ;/ Najbardziej kusi mnie xiaomi redmi note 3 snapdragon 650 i 32gb trochę przekracza mój budżet bo u nas w kraju kosztuje 1300zł tyle max jestem w stanie dać. Podoba mi się też xiaomi redmi note 4 jednak on chyba nie jest u nas oficjalnie dostępny i ma procesor helio x20 nie wiem jak on się sprawuję (czekać czy nie). Do wyglądu telefonu dużej uwagi nie przywiązuje ma on przede wszystkim dobrze i sprawnie działać Jestem otwarty na rożne propozycję Z góry dziękuję za pomoc
Question
KingShadow
Witam was wszystkich serdecznie. Nadszedł już czas rozłąki z moim lg g2mini tnie on się strasznie. Wymagań dużych nie mam. Z telefonu bardzo dużo korzystam głównie facebook, muzyka spotify (na słuchawkach), instagram, endomondo, filmiki na youtube jakieś mniej wymagające gry logiczne, apka od mi banda, poczta gmail itd. Zdjęć super, ekstra robić nie musi na poziomie lg g2mini mi wystarczą
Co do ładowania telefonu to już jestem przyzwyczajony do częstego. Ekran max 5.5. Chciałbym aby telefon wystarczył mi gdzieś na około 2 lata bo co tyle mniej więcej wymieniam. Mój lg po ok roku zaczął protestować mulił, zacinał się itd. Co do pamięci minimum 16gb najlepiej 32gb. Głównym wyznacznikiem jest dla mnie kwota w zasięgu 1000zł i zakup w Polsce ponieważ chciałbym go kupić na raty ;/ Najbardziej kusi mnie xiaomi redmi note 3 snapdragon 650 i 32gb trochę przekracza mój budżet bo u nas w kraju kosztuje 1300zł tyle max jestem w stanie dać. Podoba mi się też xiaomi redmi note 4 jednak on chyba nie jest u nas oficjalnie dostępny i ma procesor helio x20 nie wiem jak on się sprawuję (czekać czy nie). Do wyglądu telefonu dużej uwagi nie przywiązuje ma on przede wszystkim dobrze i sprawnie działać
Jestem otwarty na rożne propozycję
Z góry dziękuję za pomoc 
Edited by KingShadowLink to comment
5 answers to this question
Recommended Posts