technik Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Witam, siostrzeniec sie bawil telefonem i wpisal jakies sobie haslo z kropek jakiej to on nie ma pamieci i zonk 120min ban ale nie czekam bo i tak mlody hasla nie powtorzy wchodze na jego konto i.mi.com i nie wiem co dalej... jakos krok po kroku ktos opisze bo nie chce czegos wiecej nagrzebac? Dodam ze dane komorkowe i wifi OFF
technik Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Serio nikt nic? http://en.miui.com/unlock/ ? Czujnik lini papilarnych jakos idzie wlaczyc zdalnie bo jego i moj palec jest przypisany? Czytalem troche na forum i pisza ze 2 pliki trzeba usunac przez twrp czy ktos potwierdzi ewentualnie na pw napisze jakie to beda dla redmi note 3 pro na najnowszym sofcie? Edytowane 18 Stycznia 2017 przez technik
technik Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Wchodze w twrp i nie mam tych 2 plikow ktore pisza ze trzeba usunac wrrr Jak nie ma innej mozliwosci to poprosze instrukcje co zrobic w twrp zeby wyczyscic sluchawke z tego kodu do ustwien fabrycznych Edytowane 18 Stycznia 2017 przez technik
mrosi Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 3 godziny temu, technik napisał: Wchodze w twrp i nie mam tych 2 plikow ktore pisza ze trzeba usunac wrrr Jak nie ma innej mozliwosci to poprosze instrukcje co zrobic w twrp zeby wyczyscic sluchawke z tego kodu do ustwien fabrycznych Zrobiłeś sobie wątek własnej adoracji? Pisanie posta pod postem jest zabronione regulaminem. To samo z podbijaniem wątków. Szukaj informacji na Forum. Wątek leci do kosza.
mrosi Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi