konrad.sa Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Witam, mam problem z odblokowaniem telefonu, a mianowicie, po restarcie wymagane jest hasło, ustawiłem je przy pierwszym włączeniu telefonu, kod z połaczonych kropek oraz odcisk palca. Na odcisk reaguje mimo to wymagane jest to hasło z połaczonych kropek, które po wpisaniu pokazuje mi ze jest błedne, a pewny jestem ze jedyne hasło jakie ustawiałem to jest to co wpisuje. Dodam ze telefon mam pare dni i próbujac wejsc w menu ststemowe mam wszystko w chinskich znaczkach, telefon z dystrubucji polskiej, aczkolwiek nakładka jest standardowa ztzn globalna ta, chinska. Jak można temu zaradzić czy ktoś sie z takim problemem spotkał juz?
mrosi Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 3 minuty temu, konrad.sa napisał: Witam, mam problem z odblokowaniem telefonu, a mianowicie, po restarcie wymagane jest hasło, ustawiłem je przy pierwszym włączeniu telefonu, kod z połaczonych kropek oraz odcisk palca. Na odcisk reaguje mimo to wymagane jest to hasło z połaczonych kropek, które po wpisaniu pokazuje mi ze jest błedne, a pewny jestem ze jedyne hasło jakie ustawiałem to jest to co wpisuje. Dodam ze telefon mam pare dni i próbujac wejsc w menu ststemowe mam wszystko w chinskich znaczkach, telefon z dystrubucji polskiej, aczkolwiek nakładka jest standardowa ztzn globalna ta, chinska. Jak można temu zaradzić czy ktoś sie z takim problemem spotkał juz? Raczyłeś poszukać informacji na Forum? Nie sądzę. Zajmij się więc tym, a nie zakładaniem śmieciowych wątków.
mrosi Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi