daron80 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Witam! Dzisiaj przyszedł mi mój Mi5s i mam kilka pytań. 1. Czy warto zmienić rom z GLOBAL na MIUIPolska? 2. Gdzie znajdę TWRP dla Mi5s bo widzę tylko dla Mi5? 3. Czy jak odblokuje bootloadera, wgram TWRP i MIUIPolska stracę gwarancję? 4. Czy jest root dla Mi5s?
mrosi Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 10 minut temu, daron80 napisał: Witam! Dzisiaj przyszedł mi mój Mi5s i mam kilka pytań. 1. Czy warto zmienić rom z GLOBAL na MIUIPolska? 2. Gdzie znajdę TWRP dla Mi5s bo widzę tylko dla Mi5? 3. Czy jak odblokuje bootloadera, wgram TWRP i MIUIPolska stracę gwarancję? 4. Czy jest root dla Mi5s? A widziałeś wątek ogólny, który świetnie nadaje się do zadawania tego typu pytań? Nieuchronnie pchasz się w kierunku ostrzeżenia za spam. Kosz.
mrosi Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi