Banan Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam! Mam pytanie jak sprzęt wybrać Zastanawiam się nad Xiaomi Redmi Note 4 a Xiaomi Redmi Pro. W tym sklepie znalazłem Xiaomi Redmi Pro: http://empix.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-Pro-3GB-32GB/21652 Co sądzicie? Będzie to dobry telefon?
0 tpawel Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Telefony dobre,każdy ma swoje zalety i wady ale nie możesz w normalnym sklepie kupić tylko szukasz w jakiś wynalazkach?Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
0 Banan Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2017 35 minut temu, tpawel napisał: Telefony dobre,każdy ma swoje zalety i wady ale nie możesz w normalnym sklepie kupić tylko szukasz w jakiś wynalazkach? Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Co to oznacza normalny sklep?
0 tpawel Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Sprawdzony przez innych. Poczytaj choćby na tym forum, nie myślałes o zakupie w Chinach? 3/64 na x25 kupisz jeszcze taniejWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
0 Skonek87 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Witam. Posiadam Redmi note 4 Z 3gb ram/32 rom I jestem mega zadowolony. Po włączeniu telefonu i podłączeniu do WiFi ściągnął mi aktualizacje miui 8.1 i nie doświadczyłem żadnych chińskich znaczków. Zero zamulania systemu, aparat średni. Nie jest to lustrzanka ale zdjęcia robi Kupiłem na allegro w sklepie od zaufanego sprzedawcy.Wysłane z mojego Redmi Note 4
0 Banan Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zależy mi żeby mieć gwarancje i wysyłkę z Polski a ten sklep widziałem na forum
0 Skonek87 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ja miałem wysyłkę z Polski a do gwarancji to pewnie odeślą do serwisu w Chinach Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Pytanie
Banan
Witam!
Mam pytanie jak sprzęt wybrać
Zastanawiam się nad Xiaomi Redmi Note 4 a Xiaomi Redmi Pro. W tym sklepie znalazłem Xiaomi Redmi Pro: http://empix.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-Pro-3GB-32GB/21652
Co sądzicie? Będzie to dobry telefon?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi