Andejk Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Witam, chciałem odblokowac bootloadera, no i mówiąc krótko, na eu.miui.com loguje się za pomocą id konta z telefonu, i w ustawieniach nie pokazuje informacji o moim koncie i jest inne UID, fak faktem że przy odblokowaniu bootloadera kazano mi wpisac login to Wpisałem, i teraz mam problem bo w aplikacji do doblokowania bootloadera mam błąd że chyba id nie jest zgodne: current account is different from the account info on the device - takie info dostaje przy odblokowaniu bootloadera w aplikacji
mrosi Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 54 minuty temu, Andejk napisał: Witam, chciałem odblokowac bootloadera, no i mówiąc krótko, na eu.miui.com loguje się za pomocą id konta z telefonu, i w ustawieniach nie pokazuje informacji o moim koncie i jest inne UID, fak faktem że przy odblokowaniu bootloadera kazano mi wpisac login to Wpisałem, i teraz mam problem bo w aplikacji do doblokowania bootloadera mam błąd że chyba id nie jest zgodne: current account is different from the account info on the device - takie info dostaje przy odblokowaniu bootloadera w aplikacji Jest poradnik i są stosowne wątki na Forum, w których można zadawać pytania. Za zakładanie niepotrzebnych tematów grożą ostrzeżenia. Kosz.
mrosi Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi