jordan87 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Wersja MIUI: Mi2S/4.3.21 Jakim użytkownikiem jesteś? -- zaawansowanym Opis znalezionego błędu Zauważyłem problem z podświetlaniem zdjęć. Mianowicie przy ustawieniu manualnym użycia diody do podświetlania zdjęć tylko przy pierwszym świeci dioda, przy następnych zero reakcji. Muszę ubić aplikację kamery i ponownie włączyć to dopiero świeci ale znów do jednego zdjęcia. Po wystąpieniu problemu, przy nagrywaniu filmu problem również występuje. Proszę o potwierdzenie lub zaprzeczenie zwłaszcza na Mi2/Mi2S Dzięki edit Hmm. Ale widzę że problem nie zawsze występuje. Jeszcze nie wiem od czego to zależne. Logcat Dodatkowe informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan87 Posted June 5, 2014 Author Share Posted June 5, 2014 Problem cały czas u mnie występuje zwłaszcza gdy robię zdjęcia przy bardzo słabym oświetleniu (nocą). Zazwyczaj pierwsze zdjęcie jest tylko doświetlane, później już dioda się nie zapala. Muszę ubić aplikację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasolens Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Dokładnie takie sam problem u mnie też występuje, niezależnie czy używam wbudowanej appki do zdjęć czy jakiejś innej. Obejściem jest użycie diody w trybie latarki i wtedy zrobić zdjęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jupi49 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Musi to być błąd Miui bo u mnie to samo na Jiayu-g5 i Mi2s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts