acidbrain Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Miałem taką sytuację, że włożyłem do swojego rn3p moją kartę virgin to były zakłócenia podczas rozmów. Wymieniłem u operatora kartę i już było ok. Sprzedałem swój telefon i nowy nabywca włożył swoją starą karte play i ma podobną sytuacje z jakością podczas rozmów.. Czy ktoś miał jakiś problem z jakością rozmów na play ? Dodam, że rom global dev najnowszy.
luki! Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
jack78 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Problem mam z Play, ale nie z powodu karty, tylko wtedy gdy jestem na ich nadajnikach, gdy wymuszę połączenie przez PLUS lub T-MOBILE to jest OK.
luki! Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi