Norbix029 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Witam przymierzam się do kupna tego oto telefonu lecz jeszcze nie wiem którą wersję wybrać (nie chodzi o pamięć RAM czy wewnętrzną bo tu chcę 3/32 GB) Mam takie zapytanie jaką wersję wybrać : Ta co obsługuje LTE 800 (B20) (Model Kate) czy Bez obsługi LTE 800 (Kenzo) ? Sprawdzając na mapie BTSów w mojej okolicy nie ma półki co nadajników LTE na 800 tylko same od 1600 wzwyż lecz znalazłem artykuł że pasmo 800 ma być coraz bardziej rozwijane w Polsce Posiadam kartę SIM w Orange Czytałem trochę na ich temat i podobno do Kate jest trudno dostać case i szkło bo jest minimalnie większy od kenzo Softy też podobnież mają inne i Kenzo dostaje wcześniej jakieś ewentualne aktualizacje Widzę też że gdybym zdecydował się w późniejszym czasie wgrać jakiś inny system np cm14 to są to systemy dla wersji kenzo a nie kate Cena telefonów jest taka sama u Technos Online - oba modele po 900 zł Co polecacie kupić ? Edytowane 10 Stycznia 2017 przez Norbix029
luki! Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 ostatnio było wiele takich tematów poruszonych. Zerknij na forum
luki! Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi