k0rdian Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam. Na samym starcie chciałem wszystkim życzyć wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku! Zgłaszam się do Was z zapytaniem dotyczącym odblokowania Note 3 Pro. Instalowałem MIUIpolska 5-6 razy, wiem jak powinien przebiegać ten proces. Znajomy, który też chciał zainstalować nasz soft, dał mi telefon. Note 3 Pro. Utworzłem nowe konto MI, otrzymałem zgodę, zalogowalem się na tym koncie, podłączyłem telefon i przy weryfikacji (50%) pojawia się problem, "Couldn't verify device Current account is different from the account info on the device" Mam tam zainstalowany Global na Androidzie 5.1. Mój Note 3 Pro bez problemu odblokowalem na tym sofcie. Poza tym na Globalu pojawia się też komunikat po uruchomieniu, że magazyn danych jest uszkodzony, urządzenie nie jest bezpieczne. Telefon w mojej opinii jest oryginalny, z resztą został zakupiony z oficjalnego źródła. Bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuję
mrosi Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi