Motonick Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Wersja MIUI: Xiaomi Mi3 W MIUI V5 najnowsze PL Jakim użytkownikiem jesteś? -- dopiero zainstalowałem MIUI Opis znalezionego błędu Czy ktoś już rozgryzł jak ustawić ten program aby normalnie funkcjonował. U mnie po kalibracji mikrofonu automatycznie powyłączał dźwięki powiadomień w kalendarzach. PS. To kolejny wątek dotyczący tego programu, ponieważ wcześniejszy został zamknięty. Logcat Dodatkowe informacje
zmylna Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Na galaxy s2 nie moglem zmusić go do działania. Na mi3 po ustawieniu uprawnień "aplikacja zaufana" o dziwo działa poprawnie. Włączyłeś usługę IntelliRing w ułatwieniach dostępu? Wyłącz w ramach testu obsługę powiadomień w IntelliRing i zobacz czy będzie coś słychać. Jeszcze jedno przyszło mi do głowy. Jak dałeś mu "aplikacja zaufana" to odinstaluj teraz i zainstaluj ponownie. Sprawdź uprawnienia i skalibruj jeszcze raz. Daj znać czy sie udało. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Motonick Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 Używasz wersji free czy płatnej? Ps. Zainstalowałem ponownie wersję darmową i jak na razie działa. Załączyłem wszystkie dostępne opcje poza wyskakującymi oknami pop up.
zmylna Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Tak, zakupiłem tą aplikację jeszcze na SGS2. Włącz jeszcze okienka bo może nie działać uruchamianie "timera" przy maksmymalnym ściszeniu fona. No chyba, że to Ci niepotrzebne
Rekomendowane odpowiedzi