editt Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Kupiłem mi4c od goldwaya, po uruchomieniu był miui global 8, w związku z czym chcialem wgrać miui polska. w miui global nie mogłem obejść problemu z błędem konfiguracji, zmieniałem na język angielski - bez powodzenia, podłączyłem przewód usb do komputera i po kilkunastu chwilach, chciałem spróbować jeszcze raz tą konfigurację jednak był "czarny ekran" po przytrzymaniu guzika power off wyskakuje okien o z telefonu " restart, wylacz itd. " jednak jeśli chodzi o soft to wogóle nie chce siępojawić, czasem przez milisekunde pojawia się biały ekran z jakimś tekstem który ciężko zauważyć. Wyskakuje błąd unfortuneltely, the process com.android... Ponadto podłączając kabel usb , wykrywa mi4c jednak nie można nic wrzucić, ani nie ma żadnych tam plików... pusty katalog mi4c. co robić? po próbie włączenia recovery power off volume on off, pokazuje się logo , nic więcej Edytowane 20 Grudnia 2016 przez editt
r0bertt Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 10 minut temu, editt napisał: Kupiłem mi4c od goldwaya, po uruchomieniu był miui global 8, w związku z czym chcialem wgrać miui polska. w miui global nie mogłem obejść problemu z błędem konfiguracji, zmieniałem na język angielski - bez powodzenia, podłączyłem przewód usb do komputera i po kilkunastu chwilach, chciałem spróbować jeszcze raz tą konfigurację jednak był "czarny ekran" po przytrzymaniu guzika power off wyskakuje okien o z telefonu " restart, wylacz itd. " jednak jeśli chodzi o soft to wogóle nie chce siępojawić, czasem przez milisekunde pojawia się biały ekran z jakimś tekstem który ciężko zauważyć. Wyskakuje błąd unfortuneltely, the process com.android... Ponadto podłączając kabel usb , wykrywa mi4c jednak nie można nic wrzucić, ani nie ma żadnych tam plików... pusty katalog mi4c. co robić? po próbie włączenia recovery power off volume on off, pokazuje się logo , nic więcej MiFlash - instrukcja jest na forum
Nezumi Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi