Redmi3s PRO Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Hej, Mam problem/ pytania 1. Odblokowywanie bootloadera na Redmi 4 pro wersja chińska stable 8.0.6.0(MBECNDG) 2, I teraz czy na tej wersji systemu mogę zainstalować TWRP (cofface_twrp_recovery_markw_1121), Jeśli tak to jak to zrobić? bo z tego nic nie kumam i pobrałem to: (cofface_twrp_recovery_markw_1121) i jak mam to wgrać proszę o opis w punktach bo z tego wyżej nie wiem jak to zrobić
Umik Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Tutaj masz odpowiedź na swoje pytanie i kilka następnych. Ps. Nie ten dział Edytowane 17 Grudnia 2016 przez Umik 1
Redmi3s PRO Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2016 9 godzin temu, Umik napisał: Tutaj masz odpowiedź na swoje pytanie i kilka następnych. Ps. Nie ten dział Dziękuje, jak nie tan dział to proszę o przeniesienie tam gdzie powinien być, dziękuje:)
mrosi Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 5 minut temu, Redmi3s PRO napisał: Dziękuje, jak nie tan dział to proszę o przeniesienie tam gdzie powinien być, dziękuje:) Kolejność jest taka: 1. Szukasz informacji na Forum. 2. Jeśli ich nie znajdujesz - zadajesz pytanie we właściwym wątku. 3. Jeśli takiego nie ma - zakładasz własny temat, co jest ostatecznością. Założenie tego tematu było ewidentnym przejawem lenistwa z Twojej strony. Nie chciało Ci się szukać, więc poszedłeś po najmniejszej linii oporu. Następnym razem, za nieprzemyślane zakładanie wątku - zaśmiecanie Forum - otrzymasz ostrzeżenie.
mrosi Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi