Zaraz mnie szlak trafi chyba cała galerie mi zoptymalizowalo i mam te cholerne miniaturki. Oczywiście opcje optymalizacji zdjęć mam wyłączona bo mam 128gb pamięci i do niczego nie jest mi to potrzebne. Wiec zgralem cała galerie z chmury na kompa, wrzuciłem na stary mi4c i przeniosłem galerie na mi5... No i bylo git i nagle po tygodniu patrzę znów te cholerne miniaturki. Ma ktoś łatwiejszy sposób żeby te galerie przywrócić i żeby te Gowno już mi się nie optymalizowalo?! Dodam jeszcze że wszystkie zdjęcia są w normalnej wielkości na dysku jak wchodzę w nie przez pliki. Tylko w tej aplikacji galerii coś się powalilo. System to 6.11.10 na mi5 pro
Pytanie
kubackjeee
Zaraz mnie szlak trafi chyba
cała galerie mi zoptymalizowalo i mam te cholerne miniaturki. Oczywiście opcje optymalizacji zdjęć mam wyłączona bo mam 128gb pamięci i do niczego nie jest mi to potrzebne. Wiec zgralem cała galerie z chmury na kompa, wrzuciłem na stary mi4c i przeniosłem galerie na mi5... No i bylo git i nagle po tygodniu patrzę znów te cholerne miniaturki. Ma ktoś łatwiejszy sposób żeby te galerie przywrócić i żeby te Gowno już mi się nie optymalizowalo?! Dodam jeszcze że wszystkie zdjęcia są w normalnej wielkości na dysku jak wchodzę w nie przez pliki. Tylko w tej aplikacji galerii coś się powalilo. System to 6.11.10 na mi5 pro
Wysłane z mojego MI 5
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi