marcinj6 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam mam problem zauważyłem dzisiaj ze na google play nie pokazuje mi wszystkich gier i aplikacji a jak wejde w przegladarce na google play i znajde np gre Dawn of titans to pokazuje mi ze Twoje urzadzenie nie jest zgodne z ta aplikacja. U kolegi ktory ma slabszy telefon pokazuje i moze zainstalowac wiec nie chcodzi o wydajnosc. Jest jakis sposob aby pokazywalo mi wszystkie aplikacje w google play i zebym mogl je instalowac? P.S znalazlem aplikacje Market Helper ale nie dziala.Starsza wersja pokazuje brak roota pomimo ze urzadzenie jest zrootowane a nowsza wersja caly czas pokazuje blad polaczenia z serwerem.
marcinj6 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2016 Jednak znalazlem sposob:) w build-prop wpisalem nazwe telefonu samsung model sm-g935f czyli galaxy s7 i uruchomilem telefon ponownie i teraz mam wszystkie apki w google play:)
mrosi Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi