7filip Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Siemka Mam pytanko (od razu zaznaczę że jestem zielony w tych sprawach) zamówiłem dzisiaj xiaomi mi 5s prime(4/128Gb) od Goldway-ów z Aliexpress.W opisie było napisane że będzie wgrany Customs Rom bez rota i bez OTA.Co będę musiał zrobić po kolei aby wgrać xiaomi polska? Czy do tego modelu będzie android 7 z nakładką Miui?Jeszcze nigdy nie wgrywałem MIUI Polska do telefonu więc po proszę o szczeguły. Z góry dziękuję bardzo za odpowiedzi
lukasso Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 tu masz linka jakby trzeba było wgrywać miui eu z językiem polskim https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ Czy będzie miui oparte o Androida 7 ciężko stwierdzić na chwilę obecną, ale mam nadzieję, że tak Mi5 dostał miui 8 oparte na Android 7.
Nezumi Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Jak można najpierw kupić Xiaomi, a potem dopiero szukać informacji co i jak, a potem an forum mamy 130tematów "bo mi nie działa" albo "kilka pytań bo jestem zielony"...
Rekomendowane odpowiedzi