Maciula Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 (edited) Cześć ostatnio aktualizowałem sobie miui coś zaczynającego się na 0.8 albo 8 wersja global i po całej nocy pasek aktualizacji dochodzi do pewnego stałego momentu, a następnie telefon się resetuje i cały proces się powtarza. Widziałem ten problem już na tym forum ale nie było odpowiedzi, mam xiaomi redmi note 3 pro. Ktoś wie jak to naprawić? Edited December 8, 2016 by Maciula Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikirtyu Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Mam pytanie bo ja teą niemoge nigdzie odpowiedzi znaleść bo ja teą mam taki problem.Co z tym później zrobiłeś i co sie stalo potem bo mi to dopiero dzisiaj sie stało Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki! Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts