kwasek15 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Logujac sie na swoje konto w MiUnlock dostaje ciagle informacje po zalogowaniu "your device isnt supported by miunlock" co teraz ?
muszateq Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Załóż nowe konto i złóż nową aplikację o pozwolenie na odblokowanie. Twoja dotychczasową zgoda została cofnięta. Wpisując powód nie kopiuj nic z neta tylko coś napisz od siebie. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
kwasek15 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 W logach miunlocka mam status 1 i ten drugi status na odblokowanie 1. Fakt ze nie dostalem jeszcze sms ze zgoda, ale ta informacja ciagle sie pojawia po zalogowaniu
muszateq Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dopóki nie otrzymasz SMS-a to nawet nie próbuj, tylko czekaj. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
kwasek15 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 Czyli to pozwolenie jest na konto a nie na telefon ?
muszateq Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Tak, pozwolenie jest na konto i jest bezterminowe, możesz odblokować jeden telefon co 30 dni, ten sam bez limitu. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi