Gość Nowy12 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam to znowu ja i tym razem poszukuję przegladarki na android z blockerem reklam w sumie sam bym znalazl ale przetestowałem praktycznie wszystkie popularne z google play i albo nie ma blockera albo nie dziala powiekszenie stron i tekstu a co dla mnie jest dosc wazne bo mam wade wzroku, tak wiec moze ktos polecic taka w której te funkcje po prostu dzialaja.
mrosi Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 40 minut temu, Nowy12 napisał: Witam to znowu ja i tym razem poszukuję przegladarki na android z blockerem reklam w sumie sam bym znalazl ale przetestowałem praktycznie wszystkie popularne z google play i albo nie ma blockera albo nie dziala powiekszenie stron i tekstu a co dla mnie jest dosc wazne bo mam wade wzroku, tak wiec moze ktos polecic taka w której te funkcje po prostu dzialaja. Jeśli jeszcze raz dodasz bezmyślnie nowy wątek, posypią się ostrzeżenia. Może w końcu ruszysz się i zaczniesz przeszukiwać Forum, zadawać pytania w istniejących tematach, zamiast je zaśmiecać coraz to nowymi tematami?
mrosi Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi