Daniel666 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Witam, mam problem telefon xiaomi Mi5 miflash nie widzi telefonu w menadzerze urzadzen zadnych bledow(wykrzyknikow) nie ma instalowalem srodowisko adb podlaczam w trybie fastboot tak jak trzeba system to windows 10 ale probowalem rowniez na 8.1 innym komputerze i nie widzi telefonu Edytowane 5 Grudnia 2016 przez Daniel666
mrosi Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 28 minut temu, Daniel666 napisał: Witam, mam problem telefon xiaomi Mi5 miflash nie widzi telefonu w menadzerze urzadzen zadnych bledow(wykrzyknikow) nie ma instalowalem srodowisko adb podlaczam w trybie fastboot tak jak trzeba system to windows 10 ale probowalem rowniez na 8.1 innym komputerze i nie widzi telefonu Napisz ten post jeszcze raz, porządnie, tym razem po polsku...
Daniel666 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2016 sorki:) tak wiec jeszcze raz miflash nie widzi mi telefonu(xiaomi mi5) gdy podlaczam go w trybie fastboot
Rekomendowane odpowiedzi