Tom3k Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag1sell Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 ja mam zwykłe najtańsze 2.5d z aliexpress za 2zl o już nie jedno przeżyła Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamuadamu Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 17 godzin temu, vag1sell napisał: ja mam zwykłe najtańsze 2.5d z aliexpress za 2zl o już nie jedno przeżyła pokaż jak wygląda (czy przylega) i daj sznurek do aukcji przerobiłem w międzyczasie od poprzedniego wpisu jeszcze kilka szkieł (cafele pękło po upadku telefonu ekranem w dół na metalowego resoraka dziecka- szkło w drobiazgi, ale telefon przeżył) i wszystkie tanioszki to gruba porażka - odstają z każdej strony, jedny wyjątek to savvies - ale akurat te jest mocno za wąskie i przylega tylko do płaskiej części ekranu, zostawiając po ok. 0,5cm z boków bez ochrony - jest to ilość miejsca większa niż ramki, więc używanie telefonu jest odrobinę dziwne, gdy wyświetlany obraz zakrzywia się na krawędziach szkła ochronnego; z kolei kilka dni temu założyłem córce na innego mi5s jakieś badziewszkło dorzucone do telefonu przy zakupie- oczywiście odstawało z każdej strony, zaapilikowałem olej dołączany do szkła cafele i eureka - szkło równe na bokach z czarnymi ramkami i (na razie) nic nie odstaje; oczywiście palcuje się od samego spoglądania na LCD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts