RalF Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Mój redmi note 2 prime jest podłączony do ładowania dioda się świeci, a bateria i tak spada? Co robić? Kupiłem drugą baterie bo myślałem że tamta dokonała żywota ale i tak to samoWysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Minetqa Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Mój redmi note 2 prime jest podłączony do ładowania dioda się świeci, a bateria i tak spada? Co robić? Kupiłem drugą baterie bo myślałem że tamta dokonała żywota ale i tak to samoWysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu TapatalkaPodłącz do innej ładowarki na próbę. Z komputera NASA wysłano wiadomość tą.
RalF Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2016 Podłącz do innej ładowarki na próbę. Z komputera NASA wysłano wiadomość tą.Nic to nie dajeWysłane z mojego SM-J100H przy użyciu TapatalkaTelefon padł, podłączam do ładowarki, całą noc ładowałem, niby dioda świeciła ale telefon i tak nie odpalaWysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi