robertj Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam posiadam model redmi note 2 prime po wykonaniu TWRP i resetu telefonu tzn wyczyszczeniu cache oraz data,wszystko ladnie wrocilo do podstaw,system jak nowy ale problem pojawil sie inny gdyz wczesniej przed wyczyszczeniem telefonu sluchawka widziala dwie karty sim oraz wszystkie kontakty z niej (kontakty zapisane na sim) Teraz po wlozeniu obu kart i zrestartowaniu telefonu,telefon zlapal sygnal na dwoch kartach lecz nie widac kontaktow ...hmm troche to dziwne,gdyz jezeli karty sim przeloze do innego telefonu to kontakty z kart sim sie pokazuja,nie wiem za bardzo gdzie lezy problem ale tez nie chce np kopiowac z karty sim kontaktow do telefonu (pamiec telefonu) i w ten sposob korzystac,bardziej interesowalo by mnie korzystanie z kart sim bezposrednio Czy ktos spotkal sie z takim problemem?
hosse6668 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Spróbuj Ustawienia-> Opcje aplikacji->Kontakty->Kopia i przywracanie kontaktów
robertj Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 moja gafa ....problem rozwiazany nie dopatrzylem w ustawieniach mozna watek usunac
hosse6668 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Spoko od tego tu jesteśmy:) Aby pomagać
mrosi Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
mrosi Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi