Jako, że ostatnio mój Samsung Galaxy S4 napił się herbatki, a jego naprawa wynosi około 500zł, postanowiłem, że postawię teraz na sprzęt Xiaomi, gdyż słyszałem o nich bardzo dobre opinie. Co polecacie do 800zł, raczej tej granicy nie chciałbym przekraczać? Moje wymagania? Żeby był jak najlepszy Płynnie chodził, fajny aparat i w zasadzie tyle, no i najważniejsze, telefon MUSI być z polskiego sklepu, wiem, że mógłbym mieć lepszy sprzęt w tej cenie sprowadzając go z Chin, jednak po prostu nie mam w tej chwili takiej możliwości, myślę, że mnie zrozumiecie i pomożecie! Dzięki!
Question
dreequ
Witam!
Jako, że ostatnio mój Samsung Galaxy S4 napił się herbatki, a jego naprawa wynosi około 500zł, postanowiłem, że postawię teraz na sprzęt Xiaomi, gdyż słyszałem o nich bardzo dobre opinie. Co polecacie do 800zł, raczej tej granicy nie chciałbym przekraczać? Moje wymagania? Żeby był jak najlepszy
Płynnie chodził, fajny aparat i w zasadzie tyle, no i najważniejsze, telefon MUSI być z polskiego sklepu, wiem, że mógłbym mieć lepszy sprzęt w tej cenie sprowadzając go z Chin, jednak po prostu nie mam w tej chwili takiej możliwości, myślę, że mnie zrozumiecie i pomożecie! Dzięki!
6 answers to this question
Recommended Posts