bololabich Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Dzisiaj odebrałem Mi5 i niestety ku mojemu zdziwieniu brakuje w nim wyszukiwarki dostępnej w MIUI China. Chcę narazie zostawić sobie Global wiec czy można to jakoś naprawić? Z tego co zdążyłem się dowiedzieć to wyszukiwarka jest usunięta z każdego romu global wiec czy ma ktoś może apk systemowej wyszukiwarki z China? Lub jak inaczej mogę to naprawić? Przy okazji co jeszcze usunęli w wersji Global? Do tej poru używałem China od kilku lat bo (przynajmniej kiedyś, nie wiem jak teraz) był szybciej aktualizowany, a gappsy wgrać nie problem i Polskiego nie muszę mieć.
bololabich Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 Edit: Udało mi się wgrać apk bez problemu ale jeszcze brakuje tej funkcji, ze po przesunięciu w górę się otwiera - jest tylko na przyciśnięcie "home". Da się coś z tym zrobić?
bololabich Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2016 Nah EU aż wgrywać nie warto nie ma OTA i wymaga odblokowania BL Już raczej bym wgrał China bo i tak mam ustawiony English
mrosi Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi