truelove13 Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam wszystkich Nie działa mi jedyna gra w którą grałem na telefonie, poprzednio miałem SGS4 Mini, obecnie jestem posiadaczem Redmi 3S i gra wita mnie komunikatem, że Niestety aplikacja Fruit Ninja Free została zatrzymana... Mam wgrane MIUI 8.2 by xiaomi.eu 6.11.3 (rozwojowa), w telefonie nic nie jest kombinowane, nie ma nawet roota. Nadałem grze wszystkie uprawnienia jakie dałem radę znaleźć... ktoś ma taki sam problem?? Wszystkie inne apki które miałem na starym telefonie, po zainstalowaniu na Redmi póki co mi działają, tylko z tą grą jakiś problem... Pozdrawiam
xbakusedit Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 u mnie na redmi 3 pro fruit njnja dobrze działa, spróbuj może reinstall gry albo czyszczenie telefonu do fabrycznych (w ostatecznosci)
truelove13 Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 Próbowałem reinstall... i to samo, może ściągnę jakąś inną wersję starszą, taką nie ze sklepu Play, ten reset na fabryczne raczej odpada bo 2 dni sobie wszystko ładnie ustawiałem, wątpię w sumie żeby mi to pomogło, soft wgrywałem nie tak dawno, nie jest zawalony, mam kilka podstawowych aplikacji tylko, nic nie czarowałem na tym telefonie, tak jak pisałem nawet nie mam roota. Może poza kimś komu działa trafi się ktoś, komu nie działa??
truelove13 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dzisiaj wchodzę do sklepu Googla, widzę, że jest dostępna aktualizacja... I po tej aktualizacji wszystko działa
Rekomendowane odpowiedzi