r0bertt Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 3 godziny temu, Redmi2 napisał: Z tego co doczytalem to wersja CHINA MOBILE, u nas populne sa CU czyli CHINA UNICOM oraz CT czyli CHINA TELECOM. Wiec moze stad ta roznica. Na allegro znalazlem 2 oferty tylki mi4 3GB ramu z LTE, z tym ze jedna to ściema, a druga od tego kolegi co kupił w tym temacie to dopatrzylem sie przekretu pamietacie opis z tamtego linku co pokazywal autor tematu? Ze mial 3/4G i ze to niby wina softu w play ten sam telefon od niego z opisem tylko ze dziala tylko 2G i ze to wina softu pewnie. To jego aukcja A tu po rozwiniecu A tu link do aukcjihttp://allegro.pl/xiaomi-mi4-lte-telefon-3gb-16gb-snapdragon-i6619469508.html A tu inna aukcja gdzie jest podpisane real photo a model ze screena to mi4w Widze ze kolega sie dogadal i oddal telefon ale skoro u tamtego dzialalo lte niby to czemu teraz opis ze dziala tylko 2G hahaha Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Tak jak pisałem, CU i CT działają u nas, China Mobile nie działa - kiedyś się tak wj***łem z huawei`em i nic z tym nie dało się zrobić... :/ 1
Rudy Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 Ostatecznie po wystawieniu negatywa i utworzeniu sporu na allego, bardzo szybko dogadałem się ze sprzedającym i już nie robił problemów ze zwrotem. Właśnie przed chwilą zauważyłem że telefon jest ponownie wystawiony tylko tym razem lte już nie działa. Chciałbym podziękować wszystkim za pomoc w szczególności @Redmi2 i @slimozis 2
regit66 Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Dnia 23.11.2016 o 19:12, Redmi2 napisał: Jak widac na screenach nie masz lte! Widac t-mobile 3g a nie 4G. Klapka jak masz model 2014917 to masz klapke od innego modelu bo taki model to na 1000% to 2/16GB lte. Nie moze byc o 2 roznych parametach dopisane 2014917. Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Dnia 23.11.2016 o 22:42, slimozis napisał: Nie widzę żebyś miał LTE, to że sobie ustawisz w opcjach to nic nie znaczy. Na obrazku jak byk jest HSPA+ czyli 3G. Może to twoje aukcje na allegro z tymi trefnymi MI4 LTE Po prostu nie było zasięgu LTE i już , atu dowody. I co teraz powiedzą koledzy ? Pudełko : Edytowane 25 Listopada 2016 przez regit66
Gość Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Wygląda na to że obaliłeś teorię Redmi2 o tym że ten model nie obsługuje naszych standardów LTE PS. Nic po twoim wymazaniu numeru na moim cytacie nie wymażesz Edytowane 25 Listopada 2016 przez slimozis
Rekomendowane odpowiedzi