adamcz Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Kupiłem nie dawno Xiaomi Redmi Note 3 Pro i zauważyłem że przejściówka czy tam adapter która byłą/był w zestawie z telefonem nie chce zachodzić na ładowarke tak jakby nie pasowała. Chyba że trzeba mocno wcisną ale boje się to robić żeby nie uszkodzić. Czy ktoś miał taki problem? wklejam zdjęcia.
muszateq Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Wciśnij do końca i tak zostaw, u mnie po pół roku wchodzi z lekkim oporem tylko ale z początku musiałem użyć więcej siły.
adamcz Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Opublikowano 21 Listopada 2016 Wcisnąłem mocniej i weszło. Wysunęło jednak jeden bolec przy przejściówce ale wyciągłem i zgiołem troche jeden z bolców oraz wyrównałem go i już weszło ale troche siły użyłem. Ok dzięki za pomoc temat zamknięty
mrosi Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi