NicponPL Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Witam.Kupiłem Redmi Note 3 jakiś czas temu.Nie chciałem się bawić w sprowadzanie z Chin więc kupiłem go(co prawda drożej) w Polsce.Myśle żeby zainstalować MIUI Polska na moim telefonie ale czy instaluje się tak samo jak na chińskiej wersji i czy nie stracę gwarancji?Bardzo proszę o odpowiedź.Jestem "zielony" w tych sprawach. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
muszateq Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 To czy nie stracisz gwarancji zależy od gwaranta natomiast zawsze możesz wrócić do tego co masz o ile zachowasz kopie obecnego systemu. Jeżeli chodzi o instalację to gdzie zakupiles telefon nie ma znaczenia proces jest taki sam, wszystko opisane w poradnikach upewnij się tylko czy na pewno masz RN3, a może RN3 pro lub RN3 Se! A najlepiej jeżeli nie masz problemów z telefonem nic nie zmieniaj. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi