Doriath Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 Opis: Telefon zamówiłem przez geekbuying na początku września, otrzymałem pod koniec tego samego miesiąca. Na wszystko mam screeny, dokumenty, list z UC itd. Od tego czasu używany. Od samego początku siedział w etui i w szkle. Odblokowany bootloader, najnowsze TWRP. Możliwość wgrywania wszystkich systemów. Do telefonu dorzucam wszystkie akcesoria, które dokupiłem. Etui nillkin w bardzo dobrym stanie, standardowe nieużywane etui, szkło hartowane, które znajduje się już na ekranie także w stanie bardzo dobrym. Dodatkowo jedno nowe szkło i jedna nowa folia. No i oczywiscie pełen zestaw, który otrzymałem przy zakupie. Telefon jest absolutnie jak nowy oprócz jednej ryski na gorze telefonu miedzy portem podczerwieni a gniazdem jack. Szarosrebrny tył, czarny przód. Telefon spisuje się bez zastrzeżeń, niesamowita bateria. Sprzedaję ponieważ wymieniam na coś większego Cena: 700 zł, wysyłka paczkomatem, kurierem, poczta polska. Aukcja allegro/olx: na życzenie Kontakt: [email protected] Edytowane 17 Listopada 2016 przez Doriath
Elderbary Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
Elderbary Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi