Seba Soko Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam mam redmi 3s i włączyłem sobie efekty systemowe i telefon zaczą mulić a teraz zapomniałem jak wyłączyć tę efekty systemowe. Z góry dziękuję.
Drakoon34 Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Nie wiem. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro 1
mrosi Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 42 minuty temu, Seba Soko napisał: Witam mam redmi 3s i włączyłem sobie efekty systemowe i telefon zaczą mulić a teraz zapomniałem jak wyłączyć tę efekty systemowe. Z góry dziękuję. Za następny tego typu wpis, dostaniesz ostrzeżenie. Twoje lenistwo jest tak porażające, że wątek nadaje się tylko do kosza. 40 minut temu, Drakoon34 napisał: Nie wiem. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro Tego typu wpisy następnym razem dorobią się również ostrzeżenia za spam.
mrosi Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi