Ramador Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Wersja MIUI: Note I Jakim użytkownikiem jesteś? -- używam MIUI od pewnego czasu Opis znalezionego błędu Nie działa GG tak jak trzeba. Załącza się z opóźnieniem na Wifi a na transmisji danych nie włacza się prawie wcale,nie przychodzą wszystkie wiadomości. To i te chińskie znaczki w motywach, raz są raz ich nie ma, co jest grane ? Logcat Dodatkowe informacje
Lalo Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Wyczysc dane aplikacji motywy znaczki znikną na jakiś czas lecz powroca. Co do GG jeśli GG nie wyda aktualizacji która naprawić problem dalej tak będzie możesz w tej chwili korzystać z zamiennika np. Im+
Endriu Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Daj sobie spokój z GG. Świeżo po instalacji zanim to wszystko się połączy, to zdążysz już dolecieć do ziomka czy dziewczyny i porozmawiać na żywo
Lalo Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Daj sobie spokój z GG. Świeżo po instalacji zanim to wszystko się połączy, to zdążysz już dolecieć do ziomka czy dziewczyny i porozmawiać na żywo Im+ normalnie łączy
Ramador Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 Daj sobie spokój z GG. Świeżo po instalacji zanim to wszystko się połączy, to zdążysz już dolecieć do ziomka czy dziewczyny i porozmawiać na żywo dobre. Kolega LALO poleca IM+ sprawdzę ale dopiero po nowej aktualizacji
Lalo Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 dobre. Kolega LALO poleca IM+ sprawdzę ale dopiero po nowej aktualizacji Nie ma innego wyjścia albo inną zamienna aplikacje.
pablitto83 Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 to im+ wspiera gg dysk? Sprawxzilem i ospowiem-nie wspiera. i nie pokazuje kontaktow bez nr gg(mam wpisane kilka osob tylko z nr tel jak pisze smsy z pcta z gg) Wysłane z mojego MI 2S
Ramador Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 Przetestowałem IM+ i się okazało że nie zawsze łączy tak jak powinien. Raz łączy raz nie, jak mu się chce. Może znacie jakieś inne jeszcze dobre sprawdzone apki do komunikatorów ?
Eru Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Ja mam nadzieję że w końcu wyjdzie WTW na androida Tapnięte z mojego MI2S
Ramador Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 Ja mam nadzieję że w końcu wyjdzie WTW na androida Tapnięte z mojego MI2S Mam to na Windowsie i szału nie ma. Mam też AQQ i to jest fajny komunikator, tylko że od 1 kwietnia już płatny
Eru Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Może dla ciebie szału nie ma, ale dla mnie po personalizacji nie ma lepszego komunikatora Tapnięte z mojego MI2S
Ralph Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Ja mam nadzieję że w końcu wyjdzie WTW na androida Ja już jej nie mam ale najważniejsze, że dalej się ktoś tym zajmuje, bo szkoda żeby projekt umarł jak było to w przypadku Konnekta.
Robert Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Mam też AQQ i to jest fajny komunikator, tylko że od 1 kwietnia już płatny Fakt, będzie płatny, ale to chyba jakoś 20zł na rok? niby niewiele, a komunikator świetny.
Ramador Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Opublikowano 27 Lutego 2014 Fakt, będzie płatny, ale to chyba jakoś 20zł na rok? niby niewiele, a komunikator świetny. To prawda,lekki i szybki Ale żeby płacić, lipa
Rekomendowane odpowiedzi