Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi Redmi Note 3 Pro czy Xiaomi Redmi 4 Pro

Pytanie

Opublikowano

Witam. Jestem zielony w tych sprawach i chciałbym abyście mi pomogli wybrać lub doradzili który telefon kupić. Zastanawiam się nad tymi dwoma i według mnie kupiłbym Redmi 4 Pro. I mam jeszcze kilka pytań ponieważ się na tym bardzo nie znam. 

1. Czy Xiaomi Redmi 4 Pro a Xiaomi Redmi Note 4 Pro to jest jakaś różnica ?

2. Czy Xiaomi Redmi 4 Pro ma wsparcie MIUI Polska (nie wiem czy o to dokładnie chodzi, chce mieć po prostu wszystko po polsku).

To są te telefony:

1. Xiaomi Redmi Note 3 Pro - http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-prime-lte-3xkolory-i6234971887.html

2. Xiaomi Redmi 4 Pro - http://allegro.pl/xiaomi-redmi-4-pro-32gb-2xsim-lte-13m-metal-kolory-i6595014014.html

Proszę o pomoc :)

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Po Twojej wypowiedzi widać ze Ty bardziej potrzebujesz soft global, do miui polska/xiaomi.eu musisz odblokować bootloader itp.
Szukaj xiaomi z global ROM. Będzie wtedy po polsku. Redmi 4 pro nie ma jeszcze globala, redmi note 4 ma juz, ale upewnij się ze sprzedawca oferuje telefon z tym softem.

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Jeśli liczysz się z odblokowaniem i nie przeszkadza Ci 5,5 cala to polecam redmi pro, nawet w konfiguracji 3/32
To taka lepsza wersja redmi note 4, z oledem,usb-c,podwójnym aparatem i fingerprintem z przodu. Jest mniej więcej w cenie redmi note 4 3/64

• 0
Opublikowano

5.5 cała najpierw nie przeszkadza zaczyna przeszkadzać z czasem, kiedy chcesz szybko skorzystać z telefonu itp. Ja kusząc się na 5,5cala zawsze po jakimś czasie wracam do 5.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

A jakby taki global wyszedł to co trzeba by było zrobic by go mieć? Czy gwarancja by była dalej aktywna, bo domyslam sie, że trzeba by było wtedy rootować telefon..

• 0
Opublikowano

Też planuje na święta sprawić sobie redmi 4 pro, ale lepiej jeszcze poczekać, co ? Na Allegro widziałem już wystawione za 800zl że szkłem i etui, ale coś podejrzane dla mnie , bo żadnej sztuki sprzedanej, co byście poradzili?

• 0
Opublikowano
A jakby taki global wyszedł to co trzeba by było zrobic by go mieć? Czy gwarancja by była dalej aktywna, bo domyslam sie, że trzeba by było wtedy rootować telefon..

Tylko co ma root do tego?
Globala wrzucisz miflashem jak wyjdzie

Też planuje na święta sprawić sobie redmi 4 pro, ale lepiej jeszcze poczekać, co ? Na Allegro widziałem już wystawione za 800zl że szkłem i etui, ale coś podejrzane dla mnie , bo żadnej sztuki sprzedanej, co byście poradzili?

Daj spokój z Allegro, kup w dobrym sklepie w Chinach

• 0
Opublikowano
15 godzin temu, kyniu napisał:

ja już zamówiłem na geekbuying wyszło niecałe 700 z wysyłką bez vatu.

Od 3 dni się waham gdzie kupić...

W geek jest tanio ale sklep ma bardzo złą opinie. Nie mają telefonów na stanie, potrafią nie wysłać paczki przez miesiąc - 2 miesiące itp... 

To już wole GoldWay, z tym że nie ma dostępnej wersji China innej niż Gold...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...