Gecko21 Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam, zainstalowałem sobie Camera Next Mod. Chciałbym się dowiedzieć, jak poustawiać te wszystkie opcje żeby jakość była rzeczywiście lepsza. Póki co jak porównuję zdjęcia ze stockowego aparatu i zmodowanego nie widzę wielkich różnic, momentami zdaje mi się, że ten mod działa gorzej niż stockowy aparat. Dziękuję za pomoc i wszelkie uwagi
majdan12 Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Dnia 14.11.2016 o 15:52, Gecko21 napisał: Witam, zainstalowałem sobie Camera Next Mod. Chciałbym się dowiedzieć, jak poustawiać te wszystkie opcje żeby jakość była rzeczywiście lepsza. Póki co jak porównuję zdjęcia ze stockowego aparatu i zmodowanego nie widzę wielkich różnic, momentami zdaje mi się, że ten mod działa gorzej niż stockowy aparat. Dziękuję za pomoc i wszelkie uwagi Wykonaj zrzuty ekranu ustawień aplikacji i wstaw tutaj a ocenimy czy dobrze ustawiłeś. Edytowane 16 Listopada 2016 przez majdan12
Gecko21 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Opublikowano 16 Listopada 2016 Raczej mam te standardowe po zainstalowaniu aplikacji. Polecacie jakieś konkretne?
majdan12 Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 16 godzin temu, Gecko21 napisał: Raczej mam te standardowe po zainstalowaniu aplikacji. Polecacie jakieś konkretne? Ja nie widziałem tych opcji więc ci nie doradzę jak ich nie zobaczę na twoich zrzutach ekranu z MIUI.
majdan12 Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 @Gecko21 Tryb odszumiania sprawdź,reszta opcji wydaje się poprawna.
Gecko21 Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Okej, dzisiaj przetestuję, a jeszcze jedno pytanie. Jaką inną aplikację polecacie do codziennych zdjęć, tak żebym nie musiał za długo ustawiać światła itp, raczej chodzi mi o automatyczne ustawienie na początku dla amatora. Czytałem o Camera Zoom FX, Google Camera, Camera 360? Czy na Xiaomi MI 4 sprawdzą się lepiej niż stockowa apka lub ten mod? I czy tryb wydajny miui wpływa na jakość zdjęć? Edytowane 17 Listopada 2016 przez Gecko21
majdan12 Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 9 minut temu, Gecko21 napisał: Okej, dzisiaj przetestuję, a jeszcze jedno pytanie. Jaką inną aplikację polecacie do codziennych zdjęć, tak żebym nie musiał za długo ustawiać światła itp, raczej chodzi mi o automatyczne ustawienie na początku dla amatora. Czytałem o Camera Zoom FX, Google Camera, Camera 360? Czy na Xiaomi MI 4 sprawdzą się lepiej niż stockowa apka lub ten mod? I czy tryb wydajny miui wpływa na jakość zdjęć? Open Camera przetestuj,popatrz w Google co ludzie chętnie używają.
Rekomendowane odpowiedzi