Skocz do zawartości

Xiaomi mi4 - Camera Next Mod - co i jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zainstalowałem sobie Camera Next Mod. Chciałbym się dowiedzieć, jak poustawiać te wszystkie opcje żeby jakość była rzeczywiście lepsza. Póki co jak porównuję zdjęcia ze stockowego aparatu i zmodowanego nie widzę wielkich różnic, momentami zdaje mi się, że ten mod działa gorzej niż stockowy aparat. Dziękuję za pomoc i wszelkie uwagi :)

Opublikowano (edytowane)
Dnia 14.11.2016 o 15:52, Gecko21 napisał:

Witam, zainstalowałem sobie Camera Next Mod. Chciałbym się dowiedzieć, jak poustawiać te wszystkie opcje żeby jakość była rzeczywiście lepsza. Póki co jak porównuję zdjęcia ze stockowego aparatu i zmodowanego nie widzę wielkich różnic, momentami zdaje mi się, że ten mod działa gorzej niż stockowy aparat. Dziękuję za pomoc i wszelkie uwagi :)

Wykonaj zrzuty ekranu ustawień aplikacji i wstaw tutaj a ocenimy czy dobrze ustawiłeś.

Edytowane przez majdan12
Opublikowano
16 godzin temu, Gecko21 napisał:

Raczej mam te standardowe po zainstalowaniu aplikacji. Polecacie jakieś konkretne?

Ja nie widziałem tych opcji więc ci nie doradzę jak ich nie zobaczę na twoich zrzutach ekranu z MIUI.

Opublikowano (edytowane)

Okej, dzisiaj przetestuję, a jeszcze jedno pytanie. Jaką inną aplikację polecacie do codziennych zdjęć, tak żebym nie musiał za długo ustawiać światła itp, raczej chodzi mi o automatyczne ustawienie na początku dla amatora. Czytałem o Camera Zoom FX, Google Camera, Camera 360? Czy na Xiaomi MI 4 sprawdzą się lepiej niż stockowa apka lub ten mod? I czy tryb wydajny miui wpływa na jakość zdjęć?

Edytowane przez Gecko21
Opublikowano
9 minut temu, Gecko21 napisał:

Okej, dzisiaj przetestuję, a jeszcze jedno pytanie. Jaką inną aplikację polecacie do codziennych zdjęć, tak żebym nie musiał za długo ustawiać światła itp, raczej chodzi mi o automatyczne ustawienie na początku dla amatora. Czytałem o Camera Zoom FX, Google Camera, Camera 360? Czy na Xiaomi MI 4 sprawdzą się lepiej niż stockowa apka lub ten mod? I czy tryb wydajny miui wpływa na jakość zdjęć?

Open Camera przetestuj,popatrz w Google co ludzie chętnie używają.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...