lukiboss Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam, męczyłem się długi czas i sam nie dałem rady, więc piszę tutaj, używam klawiatury SwiftKey i wszystko działa, tylko denerwuje mnie to, że przy pisaniu gdziekolwiek [przeglądarka/sms/messenger] to u góry w powiadomieniach wyświetla mi się zielona ikonka z podpisem ,,Zmień klawiaturę, Klawiatura SwiftKey'' tak jak na załączonym obrazku, jak mogę się tego pozbyć? Druga sprawa to to, że mam system Developer, na który często wychodzą aktualizacje, a ja ich nie mogę instalować bo tracę wtedy TWRP [z tego co pamiętam], chciałbym wyłączyć powiadomienie o aktualizacjach, ale nie mogę tego zrobić w ustawieniach, jest inna metoda? Pozdrawiam
Minetqa Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Można wyłączyć pozostałe klawiatury, ale to działa tylko do restartu telefonu. Mając roota można usunąć wybieranie głosowe Google i klawiaturę Google, ponoć działa, ale u mnie spowodowało bootloopa. Z komputera NASA wysłano wiadomość tą.
lukiboss Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Opublikowano 14 Listopada 2016 No dobra to może spróbuję kiedyś. I jeszcze jeden problem, mianowicie po każdym restarcie mam powiadomienie o zamontowaniu karty SD, da się to jakoś wyłączyć? Po co to w ogóle jest?
Minetqa Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Też tak mam. Nie próbowałem wyłączać. Z komputera NASA wysłano wiadomość tą.
Rekomendowane odpowiedzi