Sidvs Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Cześć, Na początku chciałbym się przywitać, jako że jest to mój pierwszy post na tym forum MIUI użytkuję od około miesiąca, wcześniej korzystałem ze zwykłych androidów. Kupiłem Redmi Note 3 Pro od Technos i jestem mega zadowolony. Mam tylko jedną zagwozdkę. Korzystam z Facebookowego Messengera jako domyślnej appki do wysyłania smsów i mmsów- głównie kwestia wygody, wiecie, latające okienka itd. Nie mam z tym problemów i wszystko wysyła się jak należy, poza jedną jedyną sytuacją - kiedy rozpoczynam nowy wątek. Z poziomu Messengera nie mogę tego zrobić, pomimo że aplikacja ma uprawnienia i jest domyślną aplikacją do smsów i mmsów. Próbując wysłać pierwszą wiadomość w wątku do jakiejś osoby, wiadomość zwyczajnie znika a adresat jej nie dostaje. W rezultacie muszę korzystać z domyślnej apki systemowej do rozpoczęcia wątku, wysłać pierwszy sms, wtedy wątek pojawia się też w Messengerze i tam już mogę rozmowę kontynuować. Oczywiście po wysłaniu jednego smsa Messenger znów pyta o uprawnienia i czy może być domyślną aplikacją do smsów. Nie ukrywam, że trochę to irytuje i chciałbym temu zaradzić, czy wiecie może, gdzie szukać rozwiązania? Pozdrawiam!
Sidvs Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Proszę moderatora o usunięcie tematu, teraz zauważyłem, że dodałem temat nie w tej kategorii, której chciałem.
mrosi Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi