Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam szanownych czy jest ktoś co mógłby mi wytłumaczyć jedną rzecz korzystam z aplikacji viber messanger facebook whats up i problem w tym ... że podczas wygaszonego ekranu nie dochodzą mi  ani wiadomosci ani powiadomienia gdy tylko odblokuję tel i wejdę w apkę przychodzi wszystko zaś na whats up nie ma problemu działa idealnie w czym leży problem ma ktoś pomysł pomóżcie please 
Opublikowano (edytowane)

Ok dzięki dziś  spróbiję zobaczymy jaki będzie efect bo rozwiązanie tego problemu musi być jak będzie ok opiszę pzdr

Kolego czy mógłbyś podesłać link do tego samouczka bo albo jestem ślepy jak kret albo nic takiego nie ma szukałem ale samouczka nigdzie nie znalazłem a tymbardziej już o oplikacjach pracujących w tle tymbardziej a chętnie bym poczytał i się czegoś nauczył 

Już mam rozkminiłem  i znalazłem 

Edytowane przez grzes2237
Opublikowano (edytowane)

Niestety kolego brak rozwiązania choć nie mam żadnej kłódki nadałem uprawnienia aplikacji wszystkim apk jest to samo. Dowiedziałem się że należy wgrać CM 13 i wtedy problem ustaje ale z tego co wiem to jest nowy rom a ja nie bardzo za tym nawet nie wiem jak   to uczynić czy macie jeszcze jakieś pomysły?

Edytowane przez grzes2237
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...