grzes2237 Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam szanownych czy jest ktoś co mógłby mi wytłumaczyć jedną rzecz korzystam z aplikacji viber messanger facebook whats up i problem w tym ... że podczas wygaszonego ekranu nie dochodzą mi ani wiadomosci ani powiadomienia gdy tylko odblokuję tel i wejdę w apkę przychodzi wszystko zaś na whats up nie ma problemu działa idealnie w czym leży problem ma ktoś pomysł pomóżcie please
kluczus Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zablokuj aplikację kłódką i dodaj do autostartu. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
grzes2237 Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Opublikowano 10 Listopada 2016 Chetnie ale możesz troszkę jaśniej bo nie bardzo wiem jak to uczynić byłbym wdzięczny!
kluczus Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zainstaluj ze sklepu samouczek MIUI. Masz tam o aplikacjach pracujących w tle. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
grzes2237 Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Ok dzięki dziś spróbiję zobaczymy jaki będzie efect bo rozwiązanie tego problemu musi być jak będzie ok opiszę pzdr Kolego czy mógłbyś podesłać link do tego samouczka bo albo jestem ślepy jak kret albo nic takiego nie ma szukałem ale samouczka nigdzie nie znalazłem a tymbardziej już o oplikacjach pracujących w tle tymbardziej a chętnie bym poczytał i się czegoś nauczył Już mam rozkminiłem i znalazłem Edytowane 10 Listopada 2016 przez grzes2237
grzes2237 Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Niestety kolego brak rozwiązania choć nie mam żadnej kłódki nadałem uprawnienia aplikacji wszystkim apk jest to samo. Dowiedziałem się że należy wgrać CM 13 i wtedy problem ustaje ale z tego co wiem to jest nowy rom a ja nie bardzo za tym nawet nie wiem jak to uczynić czy macie jeszcze jakieś pomysły? Edytowane 11 Listopada 2016 przez grzes2237
Rekomendowane odpowiedzi