Witam!
Przyszedł czas na wymianę mojego dwuletniego Asusa Zenfone 5 w wersji 2/16 2x2GHz intela.
Rozglądam się RN3P w wersji 3/32 i snapem 650. Czy warto dopłacać do MI5 w wersji 3/32 i snapem 820 1,8Ghz? Wygląd, rozmiar oraz waga z pewnością na plus. Jak w tym wszystkim ma się Honor 8 w wersji 4/32 Kirin 950 4 x 2,3 GHz + 4 x 1,8 GHz? Mam możliwość kupna go w cenie 940zł. Mi5 miałbym w podobnej cenie.
32GB mi wystarczy. Głównie wymagany dual-sim (połączenia telefoniczne + internet) i LTE. Wielkość wyświetlacza do 5,5 cala. Żeby wygodnie leżał w dłoni, jednocześnie miał ładny design, wole "cieńsze" telefony, do tego nie mam długich palców. Płynne przeglądanie stron internetowych, z gier raczej tylko jedna, wykorzystująca połączenie internetowe, bez dużych wymagań. Długość użytkowania na jednym ładowaniu 1-2dni. Słuchanie muzyki głównie przez słuchawki bluetooth. Czasem jakieś zdjęcia i nagranie filmiku. Do tego, żeby się mocno nie nagrzewał tak jak mój obecny . Telefon na 2-3 lata, a może i dłużej.
Głównie chodzi o to czy opłaca się brać mi5/Honora, czy zapłacić najmniej i wziąć RN3P. Taki dylemat.
Pytanie
mazi939
Witam!
Przyszedł czas na wymianę mojego dwuletniego Asusa Zenfone 5 w wersji 2/16 2x2GHz intela.
Rozglądam się RN3P w wersji 3/32 i snapem 650. Czy warto dopłacać do MI5 w wersji 3/32 i snapem 820 1,8Ghz? Wygląd, rozmiar oraz waga z pewnością na plus. Jak w tym wszystkim ma się Honor 8 w wersji 4/32 Kirin 950 4 x 2,3 GHz + 4 x 1,8 GHz? Mam możliwość kupna go w cenie 940zł. Mi5 miałbym w podobnej cenie.
32GB mi wystarczy. Głównie wymagany dual-sim (połączenia telefoniczne + internet) i LTE. Wielkość wyświetlacza do 5,5 cala. Żeby wygodnie leżał w dłoni, jednocześnie miał ładny design, wole "cieńsze" telefony, do tego nie mam długich palców. Płynne przeglądanie stron internetowych, z gier raczej tylko jedna, wykorzystująca połączenie internetowe, bez dużych wymagań. Długość użytkowania na jednym ładowaniu 1-2dni. Słuchanie muzyki głównie przez słuchawki bluetooth. Czasem jakieś zdjęcia i nagranie filmiku. Do tego, żeby się mocno nie nagrzewał tak jak mój obecny
. Telefon na 2-3 lata, a może i dłużej.
Głównie chodzi o to czy opłaca się brać mi5/Honora, czy zapłacić najmniej i wziąć RN3P. Taki dylemat.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi