Skocz do zawartości

Aktualizacja Mi 7.2.8 do MIUI 8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Ostatnio zakupiłem Xiaomi Mi5 z systemem Miui 7.2.8. (global) z polskim językiem, jednakże po chwili użytkowania pojawiają się częste błędy, menu nie jest prawidłowo spolszczone, błędy z ustawieniem odblokowywania telefonu. Chciałbym przejść na MIUI 8 z xiaomi.eu, jednakże nie do końca wiem jak się za to zabrać. Wiem tylko, że trzeba zacząć od odblokowania Bootloadera. Znalazłem informację na stronie http://en.miui.com/thread-273632-1-1.html, że aktualizację systemu można dokonać tylko prze OTA. Niestety sprawdzając aktualizację na telefonie, jest informacja, że nie ma dostępnych aktualizacji. Troszkę jeszcze jestem nie ogarnięty w tych tematach, ponieważ przesiadam się właśnie z całkiem wg mnie innego systemu, od producenta wybuchowych telefonów :D, gdzie wszystko miałem ładnie obcykane, wszelkie modyfikacje, zmiany systemów itp :P  prosiłbym o jakieś wskazówki, ponieważ nie chcę popełnić głupich błędów :P Pozdrawiam!

Wybaczcie! Mogę poprosić o przeniesienie tematu do MI5? Przez pomyłkę dodałem do Mi5s...

Edytowane przez Piter2291
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...