Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam problem z aplikacją PLAY NOW, gdyż nie mogę na niej odpalić żadnego filmu i programu tv. Mam telefon Redmi2 model HM2LTE-CMCC  / MIUI 8.1 xiaomi.eu 6.10.27 rozwojowa. Sprawa wygląda tak, że po pobraniu i zainstalowaniu aplikacji wszystko działa do momentu jak już wybiorę konkretny program lub film i wcisnę ikonę odtwarzania. Na ekranie pojawia się najpierw "kółeczko ładowania / wyszukiwania" a następnie wyskakuje komunikat "Nie można odtworzyć materiału(04)" Dzwoniłem do sieci Pley - bez odzewu i nie wiedzieli, co to za komunikat. Co ciekawe, ta sama aplikacja np w słabej jakości TV boxie pracuje u mnie bez zarzutów. Proszę o pomoc. 

Edytowane przez simonmovi
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

Po zainstalowaniu aplikacji(play now) przy otwieraniu materialu video pojawia mi sie bład: "bład spowodowany aktualizacją oprogramowania telefonu. Skontaktuj sie z producentem urządzenia.

Telefon jest zaktualizowany do android 6, aplikacja dziala na innych urządzeniach.

Proszę o pomoc

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Mam ten sam problem od około 2 miesięcy. Nie mogę korzystać z telewizji Play Now, a zgłaszając błąd w Play dowidziałam się, że operator nie ma na to wpływu. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Hej,

Właściwie temat jest już stary ale mogę wam odpowiedzieć co się dzieje.

Problem jest dosłownie po stronie urządzenia a dokładniej mówiąc aktualizacji Miui.

Jedynym rozwiązaniem jest wyczekiwać aktualizacji Miui.

Ja obecnie na redmi 4a wgrałem betę 9 z androidem 7 i działa wszystko jak ta lala. Dopóki nie wyjdzie oficjalna wersja lub nie wygracie bety, to nie ma szans by to poszło.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...