malina Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi4c 3/32GB Opis: Sprzedam Mi4c zakupiony w Technos za 1019zł dnia 04.05.2016r. Bootloader odblokowany fabrycznie. Zainstalowane Miui 7.4. Od nowości noszony w oryginalnym etui soft rubber od Xiaomi oraz z oryginalnym szkłem od Xiaomi. Po zbiciu ekranu w miejscu przycisku funkcyjnego [lewy dolny róg] ekran został wymieniony na nowy. A ja nie czekając na naprawę kupiłem Mi5. Dotyk po wymianie ekranu działa świetnie - nic a nic gorzej niż wcześniej. Założyłem do razu nowe szkło Nillkin Amazing H+. Po wymianie ekran na białym tle ma nierównomierne podświetlenie, które nie przeszkadza w użytkowaniu. Na ciemnym tle jest to zupełnie niewidoczne. Podświetlenie klawiszy funkcyjnych również nie jest idealne - wszystko na zdjęciach. Posiadam oczywiście całkowity zestaw razem z pudełkiem, ładowarką, dowód zakupu, itp. Dodatkowo nowe szkło i etui. Cena: 600zł. Aukcja allegro/olx: http://allegro.pl/xiaomi-mi4c-3-32gb-z-polski-i6589490189.html Kontakt: PW lub 503133357, Tarnów. Zdjęcia: Edytowane 4 Listopada 2016 przez malina
Elderbary Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
malina Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 SPRZEDANY TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
Rekomendowane odpowiedzi